Hakon Hundegårde

Hakon hundegårde – rammen for både store og små hunde.
Design og materialevalg i kombination med den varmgalvaniserede overflade både indvendig og udvendig, gør at produktet har en meget lang levetid og unik betjeningskomfort.

Konstruktionen med de meget hårde tremmer i komprimeret stål, gør at produktet er markedets absolut stærkeste – særdeles velegnede for kennel og hundepension.

Hundegårdene kan leveres i mange mål og størrelser, så den passer til netop dit behov – også efter specialmål. Hundegårdene er meget lette at samle, selv uden de helt store gør-det-selv evner. Rustfrie bolte til montagesamlinger medleveres inklusiv i prisen.

Hakon Autobox

Hakon autobox – få styr på din hund i bilen.
Hunden er bedst sikret i en fast box i bilen. Ved for eksempel hård opbremsning eller sammenstød er hunden bedst sikret i en Hakon Autobox.

Omvendt er bilens indtræk og baggage samtidigt skånet imod eventuel slitage fra hunden. Opholder hunden sig i autoboxen, kan man desuden altid åbne bagklappen til bilen, således at bilen ikke omdannes til en bageovn ved eventuelle ærinder.

Er der umiddelbart ikke nogle af vores standard autoboxe som passer til lige netop din bil? Så kontakt os på info@hakon-profil.dk eller på telefon 75 24 61 11, og lad os tage en snak om en skræddersyet autobox!

Hakon Profilteknik ApS trækker på mere end 25 års erfaring i produktion af hundegårde, autoboxe og hegn, hvilket i sig selv er en garanti for kvalitet!

hundegaard
laasebeslag
hundebox
Indkøbskurv